Evenimente
Home > Evenimente > Noutati
Cautare rapida:
Privită la început ca o altă modalitatea de eșalonare a datoriilor la bugetul de stat, O.G. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale a devenit, după evenimentele globale recente, un veritabil instrument de salvare a societăților care incearcă să evite inconveniențele deschiderii procedurii de insolvență sau faliment.
6 iulie 2020 Mai multe detalii
licitatii
ROVIGO SPRL, cu sediul în Bucureşti, Intr. Mareşal Josef Pilsudski, nr. 2, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Formelor de Organizare a UNPIR II - 0008, CUI RO 20715409, în calitate de lichidator judiciar al S.C. TMD S.A. FILIASI (in faliment) cu sediul în localitatea Filiasi, str. Uzinei, nr. 2, judetul Dolj, având numărul de ordine la Registrul Comerţului J16/750/2001 şi Codul Unic de Înregistrare 14270284, conform Incheierea de Sedinta din 26.05.2015, pronuntata de Tribunalul Dolj in dosarul 7692/63/2009, In conformitate cu Hotararea Adunarii creditorilor societatii TMD SA Filiasi din data de 07.06.2019, Prin prezenta Publicatie de vanzare se aduce la cunostinta generala ca la data de 22.07.2019 ora 15.00 la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Intr. Maresal Josef Pilsudski nr. 2, sector 1, va avea loc vanzarea prin licitatie publica cu strigare a urmatoarelor bunuri mobile si imobile proprietatea debitoarei, situate in Filiasi, str. Uzinei, nr.2, Dolj, dupa cum
1 iulie 2019 Mai multe detalii
Dna. lector univ. Diana Deleanu a sustinut o prezentare pe tema "Prevalentei economicului asupra juridicului - cu accent pe procedura insolventei" in cadrul conferintei de drept bancar organizate saptamana aceasta de catre "Asociatia Europeana de Drept Bancar si Financiar -Romania" la Universitatea "D. Cantemir" din Bucuresti. Programul evenimentului a inclus prezentari sustinute de catre o serie de reprezentanti ai unor banci centrale, precum si ai Fondului Monetar International.
24 aprilie 2018 Mai multe detalii
4 asociati ai ROVIGO S.P.R.L. si " DELEANU VASILE - AVOCATI” au devenit de azi, membri ai TMA România. TMA Romania este una din cele 49 de filiale ale Asociatiei Internationale TMA (Turnaround Management Association) raspandite in intreaga lume. TMA a fost infiintata la 1988 in SUA, fiind singura asociație internațională nonprofit dedicată restructurarii corporative.
17 aprilie 2018 Mai multe detalii
ROVIGO SPRL a fost numita de TRIBUNALUL VASLUI administrator judiciar al MOPAN SA.
16 februarie 2018 Mai multe detalii
Gala "Deceniul European din Centenarul Romaniei"
21 noiembrie 2017 Mai multe detalii
Foarte recent introdus în programa de învățământ superior, dreptul medical este disciplina despre care se poate spune că este la granița între medicină și drept, un loc de întâlnire a normelor juridice cu realitatile medicale. Avocata Diana Deleanu din cadrul cabinetului de avocatură Deleanu Grigorescu ne explică ce este dreptul medical.
3 mai 2017 Mai multe detalii
Activitatea profesionala a comerciantilor poate genera datorii imposibil de platit la scadenta.In asemenea situatii, legea ofera creditorilor un instrument specilal de acoperire a creantelor asupra debitorului aflat in imposibilitate de a face fata datoriilor-procedura insolventei comerciale.
23 februarie 2017 Mai multe detalii
Colega noastra, d-na Lector Univ. Diana Deleanu a avut privilegiul de a fi invitata in calitate de „Visiting Professor” sa predea cursuri de drept timp de un semestru la o universitate din Italia.
10 februarie 2017 Mai multe detalii
Sub titulatura "Early restructuring and a second chance for entrepreneurs" (O restructurare initiala si o a doua sansa pentru oamenii de afaceri), Comisia Europeana a adoptat recent, la data de 22 Noiembrie 2016, un proiect de directiva europeana ce vizeaza armonizarea legislatiei statelor membre in ceea ce priveste insolventa si mecanismele de prevenire a insolventei, cu scopul redresarii IMM-urilor.
28 noiembrie 2016 Mai multe detalii
 
123
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol Europe   AVASANAF   Deleanu