Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
Servicii
Home > Servicii
Servicii
Pentru fiecare societate in dificultate/insolventa căutam soluţii optime de redresare prin aplicarea unei strategii mixte - economice, de management si juridice - menite sa gestioneze situatiile de criza si care sa duca in final la salvgardarea societatii si/sau la maximizarea veniturilor obtinute din valorificarea activelor debitoarei.

Avand la baza o experienta bogata acumulata in cei 14 ani de activitate in acest domeniu, specialistii si colaboratorii noştri, adopta, in fiecare caz in parte, masurile eficiente dublate de calitatea serviciilor.

ROVIGO SPRL este specializata in:

Procedurile de preventie a insolventei
instituite prin Legea nr. 381/2009 si anume: concordatul preventiv si mandatul ad-hoc, care au ca scop salvgardarea intreprinderilor aflate in dificultate pentru continuarea activitatii acestora, a pastrarii locurilor de munca, a acoperirii creantelor prin renegocierea creantelor sau a conditiilor acestora, ori prin incheierea unui concordat preventiv;

Reorganizare judiciara si restructurări, avand o vasta experienta in redresarea economico-financiara a societarilor aflate in dificultate, conform cerintelor economiei de piata si mediului de afaceri din România;

Lichidare judiciara si voluntara
, prin valorificarea optima a activelor, maximizarea averii debitorilor, in vederea indestularii masei credale.

Recuperarea creanţelor.
In cadrul activităţilor noastre de administrare judiciara si lichidare voluntara/judiciara a unor importante societati comerciale, ne ocupam de recuperarea creanţelor deţinute de aceste instituţii. Din suma totala de recuperat, s-a reuşit recuperarea unui procent ce variază intre 35 si 50%.
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu