Evenimente
Home > Evenimente > Noutati
Cautare rapida:
ROVIGO SPRL recruteaza avocat , practician in insolventa, economist, cu experienta. Candidatii interesati pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: aura.deleanu@rovigo.ro
2 februarie 2016 Mai multe detalii
Fosta Presedinta a Sectiei a VI-a Comerciala a Curtii de Apel Bucuresti, Doamna Mioara Badea, s-a alaturat echipei noastre. In calitate de magistrat, a dobandit o vasta experienta in domeniile comercial si civil.
10 ianuarie 2016 Mai multe detalii
Gala Aniversara Bursa de 25ani
23 noiembrie 2015 Mai multe detalii
Uniunea Europeană (UE) doreşte să dea un imbold reorganizărilor prin procedura insolvenţei şi recomandă statelor membre să faciliteze finanţarea companiilor aflate în dificultate ca să nu ajungă în faliment.
3 noiembrie 2015 Mai multe detalii
EXECUTAREA SILITA INDIVIUALA vs EXECUTAREA SILITA COLECTIVA
23 octombrie 2015 Mai multe detalii
Proiectul imobiliar PINE GARDEN – ansamblu rezidential in Brasov
16 septembrie 2015 Mai multe detalii
Recent, Camera de Comert Britanica-Romana (a carei membra este societatea ROVIGO SPRL) a publicat pe website-ul sau stirea privind interviul acordat de catre Presedintele Warwick Legal Network revistei "The Intelligent Life".
19 martie 2015 Mai multe detalii
Recent Domnul Stuart Miller, presedintele retelei internationale de avocatura Warwick Legal Network, a acordat un interviu pentru revista Legal Marketing. Reamintim faptul ca ROVIGO SPRL face apartenenta la Warwick Legal Network– o reţea internaţională de societăţi de avocatură independente cu sediul la Londra.
11 martie 2015 Mai multe detalii
Planul de reorganizare a debitoarei EDY INTERNATIONAL SPEDITION SA, propus de catre Administratorul Judiciar ROVIGO SPRL a fost confirmat prin decizia Curtii de Apel Brasov, pronuntata in data de 04.02.2015.
4 februarie 2015 Mai multe detalii
Rovigo SPRL a devenit membra a Camerei de Comert Britanico-Romane (cu sediul la Londra).
20 ianuarie 2015 Mai multe detalii
 
12
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu