Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
Evenimente
Home > Evenimente > Noutati
Cautare rapida:
Foarte recent introdus în programa de învățământ superior, dreptul medical este disciplina despre care se poate spune că este la granița între medicină și drept, un loc de întâlnire a normelor juridice cu realitatile medicale. Avocata Diana Deleanu din cadrul cabinetului de avocatură Deleanu Grigorescu ne explică ce este dreptul medical.
3 mai 2017 Mai multe detalii
Activitatea profesionala a comerciantilor poate genera datorii imposibil de platit la scadenta.In asemenea situatii, legea ofera creditorilor un instrument specilal de acoperire a creantelor asupra debitorului aflat in imposibilitate de a face fata datoriilor-procedura insolventei comerciale.
23 februarie 2017 Mai multe detalii
Colega noastra, d-na Lector Univ. Diana Deleanu a avut privilegiul de a fi invitata in calitate de „Visiting Professor” sa predea cursuri de drept timp de un semestru la o universitate din Italia.
10 februarie 2017 Mai multe detalii
Sub titulatura "Early restructuring and a second chance for entrepreneurs" (O restructurare initiala si o a doua sansa pentru oamenii de afaceri), Comisia Europeana a adoptat recent, la data de 22 Noiembrie 2016, un proiect de directiva europeana ce vizeaza armonizarea legislatiei statelor membre in ceea ce priveste insolventa si mecanismele de prevenire a insolventei, cu scopul redresarii IMM-urilor.
28 noiembrie 2016 Mai multe detalii
RAIFFEISEN BANK NOTIFICĂ STATUL ROMÂN LEGAT DE LEGEA DĂRII ÎN PLATĂ
22 august 2016 Mai multe detalii
O Solutie alternativa pentru finantarea in insolventa
22 iulie 2016 Mai multe detalii
Domnul Avocat Deleanu a acordat un interviu in saptamanalul Economistul
26 aprilie 2016 Mai multe detalii
Proiectul imobiliar PINE GARDEN – ansamblu rezidential in Brasov
25 aprilie 2016 Mai multe detalii
Dna. av. Diana Deleanu a fost lector la editia a III-a a conferintei "Codul Insolventei" organizata de ziarul "Bursa", sustinand o prezentare pe tema insolventei unitatilor administrativ-teritoriale. In cadrul aceluiasi eveniment, dl. av. Vasile Deleanu a avut o interventie pertinenta cu privire la mediul de afaceri din Romania.
18 februarie 2016 Mai multe detalii
ROVIGO SPRL recruteaza avocat , practician in insolventa, economist, cu experienta. Candidatii interesati pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: aura.deleanu@rovigo.ro
2 februarie 2016 Mai multe detalii
 
123
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu