Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
www.warwicklegal.com
Home > Active > Active Imobile > Teren si constructie - Bucuresti
Active Imobile
Teren si constructie - Bucuresti
Imobilul este situat in zona de nord a Municipiululi Bucuresti, in apropierea Garii de Nord, la intersectia Bd. Al. Ioan Cuza cu Bd. I. Gh. Duca si Str. Maltopol.
Terenul aferent constructiilor are o suprafata totala de aproximativ 314,48 mp, avand o forma neregulata si orientare catre sud – vest. Terenul beneficiaza de o pozitie proeminenta la intersectia Bd. Al. Ioan Cuza cu Str. Maltopol, avand doua deschideri de aproximativ 20 metri la Str. Maltopol, si respectiv 15 metri la Bd, Al. Ioan Cuza. Terenul beneficiaza de conexiune la principalele utilitati (apa curenta, canalizare, gaze si electricitate) prin intermediul retelelor edilitare.
Imobilul este compus din demisol, parter, etaj si mansarda, avand o suprafata totala construita de 261 mp. Proprietatea are un aspect ingrijit, finisajele fiind realizate din tencuieli simple, cu decoratiuni in ipsos. Tamplaria ferestrelor este realizata din PVC cu geam termoizolant. De asemenea, imobilul are instalate aparate de aer conditionat individuale

Detalii debitor
Licitatii Dosar
Printare Dosar
Debitor SC FUTURE COM SA
CUI 17043154
RC J40/20904/2004
Localitate Bucuresti
Adresa Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 36
Persoana contact Cristian Stangaciu
Telefon 0724323442
Email cristian.stangaciu@rovigo.ro

Introduceti parola sau contactati reprezentantii firmei pentru aflare acesteia.

 
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu