Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
www.warwicklegal.com

ROVIGO SPRL si-a castigat in cei 19 ani de existenta un prestigiu si o reputatie nestirbite pe piata insolventei. Pe langa profesionalismul si seriozitatea de care da dovada echipa sa, se remarca si preocuparea majora pentru respectarea legii, onestitate si buna credinta.


Societatea are in portofoliu peste 100 de debitori aflati in insolventa, reusind sa salveze de la faliment intreprinderi bine-cunoscute si esentiale pentru economia nationala. Accentuam preocuparea specialistilor nostri pentru salvgardarea intreprinderilor aflate in procedura reorganizarii judiciare.Incepand cu anul 2013, procesul de extindere a ROVIGO SPRL s-a concretizat prin infiintarea ROVIGO SPRL FILIALA BRASOV.


Pe langa cele de mai sus, diferenta dintre ROVIGO si celelalte entitati de pe piata insolventei o face apartenenta la Warwick Legal Network (www.warwicklegal.com), retea europeana de firme de avocatura, precum si lucrul in echipa cu avocatii din cadrul "SCA DELEANU - AVOCATI".


Ambele firme au acelasi partener fondator si o organizare care le permite furnizarea de servicii profesionale integrate si transfrontaliere (cross border insolvency).


Toate cele de mai sus sunt premise reale pentru cresterea segmentului de piata detinut de ROVIGO SPRL, precum si consolidarea reputatiei sale.Optati pentru:
  • O abordare realista
  • Aplicarea imediata a unui management de criza
  • Strategii flexibile, axate pe nevoile specifice fiecarui client
  • Un tratament echitabil
  • Onestitate si profesionalism
  • Un rezultat optimRovigo SPRL actioneaza pe piata insolventei ca persoana juridica independenta, conform art. 7 din O.U.G. 86/2006 si are ca obiect de activitate, conform art. 8 din ordonanata, exercitarea profesiei de practician in insolventa.

Asociatii si salariatii acesteia, practicieni in insolventa, nu-si pot exercita activitatea decat in cadrul acesteia, conform art. 4 alin. 2 din OUG 86/2006 si nu in mod independent.

Ca urmare, acestia nu raspund si nu au nici un drept de reprezentare al societatii in raporturile cu tertii.

Reprezentarea Rovigo SPRL se face numai prin organele sale de conducere conform art. 10 din OUG coroborat cu dispozitiile art. 218 alin. 1 Cod Civil.

Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu